top of page

ATELIER BINNEN

opweg naar een thuis die weer past bij wie jij bent

211211-atelierbinnen-9396.jpg

Jouw huis vertelt een verhaal, jouw verhaal. Het kan zijn dat er iets in dit verhaal niet meer klopt, het wringt, het voelt uit balans, je ervaart onrust en ontevredenheid.

 

Misschien ben je je thuis ontgroeid, ben je moe en voel je diep van binnen misschien wel dat er iets mag veranderen, maar je weet gewoon niet hoe, wat en waarom.

Thuiskomen

Heb je behoefte aan nieuwe frisse energie in huis? Wil je werken aan een plek die meer past bij wie je nu bent? Als Thuisverbinder en Interieur Adviseur help ik je hier heel graag mee. Ik laat je zien hoe je anders naar je huis kunt kijken, leer je bewuster om te gaan met de ruimtes en de aanwezige spullen die zo vanzelfsprekend zijn. We gaan de energie in huis veranderen door goed te kijken en het verhaal van jou en jouw thuis te ontrafelen. Jij geeft kleur aan je huis en jouw thuis spiegelt bewust en onbewust jouw manier van leven, jouw normen en waarden.


We gaan met praktische stapjes, in jouw tempo, toewerken naar een thuis waar jij je echt thuis voelt. Een plek waar je echt mee in verbinding zal staan en ik zal je hierbij begeleiden! Hoe fijn zou het zijn als je eindelijk weer echt kunt relaxen en overzicht heb over deze super belangrijke safe haven?

Ik geloof erin dat


Ik geloof erin dat wanneer jij je huis beter begrijpt en je leert hoe de energie stroomt, hoe je ermee kunt werken en hoe je met al die verschillende (of gebrek aan) ruimtes kunt spelen, er een plek ontstaat waar jij echt kunt thuiskomen. Dat dit thuisgevoel warm en fijn voelt en dat je daarmee jezelf ook uitnodigt om in je lijf thuis te komen, te aarden.

Malou heeft geholpen om ons huis vanuit de feng shui een nieuwe indeling te geven, waardoor ik een meer geborgen gevoel ervaar in de woonkamer en het meer kloppend voelt. Ook mijn werkplek die op een andere plek staat, zorgt ervoor dat mijn business een frisse nieuwe energie heeft gekregen. Wij kijken er enorm naar uit om ook de rest van ons huis samen aan te gaan pakken met Malou!

Sarah

AANBOD

Ik werk op basis van jouw wensen en behoeften. Het gaat over dat wat jij nodig hebt, maar ik zal ook middels mijn eigen inzichten en kennis, op basis van jouw situatie, jou laten weten wat nodig is of kan helpen om je verder te helpen.

Mijn wens is dat jij je weer echt thuis gaat voelen. Mijn adviezen zijn daarom op maat, passend bij jou en daarmee streef ik ernaar dat er echte stappen gemaakt kunnen worden om dit gevoel te realiseren!

 

Soms is dat alleen een mondeling advies, soms is dat een helder actieplan schrijven, soms is dat samen die muur verven, een plan maken voor een verbouwing of renovatie en andere keren is het veel praten, samen moodboards maken en visualisaties doen om dat droomhuis in beeld te vangen of doelgericht werken met materialen, meubels en plekken in huis.Deze manier van werken laat zich dus ook niet goed vangen in een pakket, in een middag of in een uur. Naar aanleiding van onze eerste gesprek kunnen we samen bepalen wat haalbaar is en wat de juiste stappen zullen zijn voor jou.

Ik kijk er naar uit jou hierin te helpen!

Liefs, Malou
 

advies op maat

IMG_6592_01_edited.jpg

Even binnenkijken

THUISPROEVERIJ

Een kennismaking, even proeven van hoe het voelt die eerste ontdekkingen over je huis te doen. Je bent, om te beginnen, opzoek naar wat kleine, maar handige inzichten over iets waar je in huis tegen aan loop, want je bent met dit probleem of obstakel wel een beetje klaar nu.
 

Dus, verlang je naar wat meer helderheid, antwoorden en praktische tips over waar je in huis tegen aan loopt en wil je weten waar je kunt beginnen? Dan is dit een super fijne start.
Ik leer je bewuster te kijken en je huis en situatie beter te begrijpen.


Hoe?
 

1. Via een voicememo/appje vertel je waar je mee zit en waar je tegenaan loopt in huis. Beperkt zich wel tot 1 ruimte of 1 situatie.


2. Vervolgens stuur je wat foto’s en/of een filmpje van de ruimte in huis (en niet van te voren opruimen hoor, het gaat juist om hoe de situatie nu is).


3. Ik kijk en luister naar dat wat je gestuurd hebt en via een telefoontje of via een voicememo neem ik je mee in mijn inzichten en reik ik je tools en tips aan hoe er iets aan te veranderen!

 

 

Investering: €65

THUISKRACHTIG

Een uitgebreider advies om te ontdekken wat jij nodig hebt om echt thuis te komen in je huis.

Wat als jouw thuis een stem heeft, een persoonlijkheid, maar spreek je haar taal nog niet?

 

Je kent haar smaken, haar interesses en haar mogelijke tekortkomingen en verrijkingen nog niet. In al die tijd heb je het verhaal van je huis misschien gewoon nog nooit of nog niet goed gelezen?
 

Het gaat erom hoe je samen leeft, jij en je huis,, hoe je met elkaar omgaat, dat je elkaar begrijpt en van elkaar leert. Zodra je ergens gaat wonen, ga je een relatie aan met deze plek, met ‘thuis’.
 

In (mogelijke) verschillende sessies gaan we ontdekken wat voor verhaal jij en je huis beleven. Jouw thuis is veerkrachtig, is misschien ook al bewoond en geleefd door meerdere mensen en heeft zich flexibel opgesteld om elke keer opnieuw open te staan voor veranderingen, voor karakters, voor andere verhalen. Nu woon jij er.

 

Je kunt ontdekken hoe thuiskrachtig jij en jouw thuis zijn. Wat kunnen jullie aan samen, hoe ga je met dingen om en met welke veranderingen zijn jullie beiden super happy en in balans?

 

Samen bepalen we wat er nodig is en vanaf daar werken we verder met allerlei handige inzichten, adviezen, kennis en tools. Steeds landen en zakken we een stukje dieper in de grond om echt te gaan wortelen.

 

Starttarief is €248,-

bottom of page